UPDATE !

Na wat af te wachten WEER ONLINE OPEN !

 

OPHALING
Dagelijks kan de afhaling plaats vinden van 11:00 tot 19:00
Afwijkende tijden graag vooraf eerst te bespreken.

VERZENDING
 We verzenden op ma-di-wo-do #shoplokaal, aankomst di-wo-do-vr. Deze gaat via DHL en Bpost. 
Regio Gent kan via Uber en Takeaway directe levering" prijzen zijn daar wel anders.

Al onze affiliaties krijgen van ons gratis en voor niets een programma waarmee je diverse advertenties ZELF kunt maken.
Dit kost je niets en wij betalen de hosting,  we willen wel dat je minstens in het jaar 20 euro provisie hebt in je reseller account,  mocht je dit niet halen,  dan kunnen wij je account stoppen, dit natuurlijk altijd met een bericht van ons,  je raakt nimmer zomaar iets verloren. ( je mag het ook voor andere doeleinde of privégebruik gebruiken) 
Een compleet dashboard met 1000+1 mogelijkheden en video´s en foto´s je zult ervan smullen.
De link en inlog gegevens hadden we je gezonden binnen 24uur na aanmelding van je goedgekeurde affiliatie account. https://videodashboard.be/

We hebben wel iets anders voor je als je het programma wilt en gaat gebruiken.
Een databank met filmpjes die je ook kunt gebruiken voor een super lage prijs (met een kortingscode),  alleen het aandeel van rechten en onze partner zullen hier aangerekend worden,  wij hopen alleen dat je dergelijke wilt gebruiken voor onze producten te promoten,  je mag uiteraard dit ook gebruiken voor andere doeleinde. (bezie het hier)

Verder doen we regelmatig een actie zodat je meer kunt doen of verdienen, we zullen je ook per mail op de hoogte houden.

Hallo,
Dit is de affiliates pagina van de winkel,  indien je al een account hebt log hier in om toegang tot deze pagina te verkrijgen

Indien je nog geen account hebt,  willen wij je uitnodigen er 1 te registeren,  dit dient van onze kant uit wel een handmatige goedkeuring,  het kan dus tot maximaal 24 uur duren voor aleer de goedkeuring er is.
Je dient minstens een account te hebben in deze website zodat we het kunnen registeren en actief zetten,  indien je deze nog niet hebt,  registreer.