Hoe jij een extraatje kan hebben met onze lekkere producten ? 
Het is vrij simpel,  wij geven je een % op de verkoop die via jouw binnen gaat komen.
Met een eigen link kan je dus onze website promoten, de geldigheid is 30 dagen en als mensen later terugkomen op onze website dat ze eerder door jouw link vonden, zal het “cookie” zich nestelen en doorgeven aan onze website dat het jouw klant was.
Gaat deze dan over tot betaling,  dan ga jij er je percentage van hebben.

Wanneer en hoe je het doet bepaal je zelf wat,  je moet geen 100den of 1000den volgers hebben op sociale media,  ook je vrienden en vriendinnen of familie om je heen kan je begeleiden naar onze website.
Iedere verkoop via jouw is dan ook wel een voordeel voor jouw.

Regelmatig zullen we ook wel een actie doen waarmee je extra´s kunt verdienen,  zo houden we het graag in leven maar ook vooral leuk voor jouw en dat extraatje willen wij dan ook belonen als jij net even meer wilt doen op dat moment om bepaalde “punten” te halen.
Voor wie ons kent,  we zijn niet echt de zakelijke maar liever gezegd je vrienden, we zitten ook niet alleen aan de omzet van ons te denken maar ook hoe we andere kunnen helpen.
Succes begint nooit bij jezelf, Succes komt DOOR jezelf.

Rijk gaan we je niet maken,  maar je zult zien dat je een leuk product vertegenwoordigd waar wij ons echt voor inzetten,  en het is wel leuk om het mee te nemen in je omgeving of sociale media.
Je bent NOOIT verplicht “te moeten” werken hiermee,  het is geheel vrijblijvend.

Wij staan zeker open voor voorstellen,  je kunt ook altijd bij ons binnen komen voor wat te fotograferen of te filmen,  liefst hebben we dat wel op afspraak.
Voorstellen voor extra acties zijn zeker ook welkom,  we zijn alleen wel geen Sinterklaas, toch doen we zelf soms ook wat of willen we wat voor onze affiliates doen als een extraatje.

Kortom, inschrijven dus en na goedkeuring ga je een mail krijgen met vervolginstrukties.  (KLIK HIER)

Alvast succes met je extra centje !