Om te beginnen,  beginnen we met onze prijzen.
We zijn zeer trots om naast onze winkel met al lage prijzen het online nog goedkoper aan te kunnen bieden.
We hebben daarom ook gekozen voor ,  niet luxe,  bedrukte of andere duurdere verpakking.

We kozen voor neutrale hygiënische verpakking waarin we onze producten in de shop maar ook met verzending zullen verpakken,  dit is al snel een groot verschil van onze prijsstelling.

We hebben onze prijzen ook door partners laag kunnen houden,  partners die onze producten aanprijzen in plaats van dure reclame overal.

Kortom we hebben ambachtelijke producten gemaakt door mensen met passie die er 100% achter staan,  producten met hoge kwaliteitsnormen en waar door mensen gewerkt wordt die dit hebben geleerd op school en door jaren ervaring.
Immers koop je toch ook geen lekker vers brood bij een fietsenmaker toch ?

Onze COOKIE DOUGH

Onze cookie dough maken we dagelijks vers bij ons in de winkel aan,  deze is zeker nog 3 dagen houdbaar,  graag afgesloten en op een koele plaats te bewaren,  koelkast is niet nodig.
Wij hebben onze standaard smaken,  en vullen die soms aan met iets nieuws of een tijdelijke smaak.
We hebben onze prijzen zo goed als mogelijk gezet met simpele verpakking en van zeer hoge kwaliteit grondstoffen.
Het zal jullie smaken !
We proberen hier ook de concurrentie in de gaten te houden en op een gelijk of lager prijsniveau te blijven.

De lekkerste donuts !

Op speciaal recept worden deze voor ons gebakken en komen in onze shop aan.
Wij bedekken deze alle handmatig,  niet zomaar…….
Chocolade is BELGISCHE CHOCOLADE,  we hebben KROKANTE CHOCOLADE en deze is zoals vele deze gebruiken,  krokant en heeft de smaak van chocolade (wij noemen dat industriechocolade).

Dan hebben we ook diverse andere maar de meest gangbare en de “normale” is de SUIKER FONDANT;
onze donuts smaken naar wat we schrijven,  ze kleuren vaak naar wat het is,  een BOSBESSEN is dus een fondantlaag op een donut dat smaakt naar BOSBESSEN,  en normaal de blauwe kleur heeft,  zo dit ook met andere smaken.
Het is belangrijk te weten dat wij geen laagje smaakloze product op onze verfijnde donuts doen,  maar iets dat dieper smaakt,  deze zijn nagenoeg uniek van wat u normaal tegenkomt.

De prijzen,  wij hebben standaard eigenlijk 1.20 met een uitzondering hier en daar, dit is ook gedaan om de vervoerskosten een beetje te compenseren,  grotere bestellingen zijn al zonder deze kosten en genieten dus wederom van een kleine korting.
Waarom bijna een euro goedkoper dan bij andere leveranciers ? ……. we hebben geen idee,  we hebben eerst naar onze klanten gezien dan pas naar de reisbrochure 😉

Onze producten worden alle wel eerst ingevroren,  ze kunnen dus niet opnieuw bij aankomst even terug in de vriezer,  droog en koel bewaren,  2-3 dagen zijn ze lekker,  maar natuurlijk “bij ontvangst” is het een genot je zou ze direct weer opnieuw te bestellen.
Een donuts “droogt uit” hoe langer deze in de open lucht is hoe droger deze gaat smaken, sluit hem niet af in een “plastiek luchtdicht” bakje (voor lagere tijd) hij “moet” ademen. (een lunchbox voor een aantal uur kan natuurlijk wel)

MUFFINS

Onze muffins zijn gemaakt en daarna ingevroren,  het is net als al onze verzonden produkten sterk af te raden deze opnieuw in te vriezen.
De muffins die wij verkopen zijn echt zeer smakelijk en je zult doorhebben dat dit niet zomaar een cake is.

Bij ieder van onze producten staat diverse informatie dat we blijven herhalen,  om jullie te informeren maar ook vooral om zeker te zijn dat ieder blij is met wat hij/zij besteld.
Bedrijven zijn eveneens welkom,  we hebben buiten het standaard ook nog speciale mogelijkheden voor grote aantallen (meer dan 250 ofzo)
Heb je een feestje,  ga je uitdelen,  wil je verder verkopen of wat dan ook,  alle vragen ajb via het contactformulier hierboven,  en we zullen binnen 24 uur reageren.